Я як троянда на снiгу...

Я як троянда на снігу.
У чому моя провина?
Може, запізнилася,
пізно розквітла?
Може неприглянулась,
тому і не зірвали,
снігом закидали?
Може не тими марила мріями?
Може мало, щоб очі, як зірки,
світлом променистим, нескореним?
Може, видно було недообласкану Душу
з безодні Життя її імлистої?
Але ніколи не була на сцені Життя
артисткою.
Такій троянді, апріорі,
лежати б на краю моєї постілі,
у намиста - любові,
а не випробовувати Душу,
у цю заметіль - снігову порошу.


Вы можете прослушать данное произведение на канале автора: https://youtu.be/l_YVlOZdTvg


Рецензии