***

Немає правильного і неправильно рішення.
Є наслідки, які потрібно вирішувати.
Є слова, які маєш сказати.
Є хвилини, коли треба мовчати.
А бувають моменти нестерпні,
Мовчиш, а треба ж казати.
Слова ранять,
Боляче,
В серце,
Правда важка,
Легше мовчати?
З часом забудеться все,заспокоїшся?
'Розкажи' - совість кричить.
'Вибач, але так сталося'
Зачиняй двері. Без тебе вона міцно спить.


Рецензии