Несказане

Вітер шепоче
Те, що так хочу
Я в твої очі
Сказать.

Але вагаюсь,
Знов зупиняюсь,
Пальці, ховаясь,
Тремтять.

Цими думками,
Наче стрічками,
Руки вузлами
В'яжу.

За почуттями,
Ніби без тями,
Тими ж стежками
Ходжу.

Ось моє серце!
Поки ще б'ється,-
Твоїх торкнеться
Долонь.

Чи відчуваєш,
Як ти вбиваєш,
Як вже згасає
Вогонь?

22.01.2017


Рецензии