Сърцата да подпалим със божествен пламък

Когато устните напукани като кора на хляб
към моите прилепваш да поемат влага,
ще видиш блясък във очите ми на млад сръндак,
който с нетърпение към теб ръцете си протяга.

Да разделим натрупаните ласки между двама.
Телата си да слеем във любовна нега.
Сърцата да подпалим със божествен пламък
и във една посока влюбени да гледаме...

22.01.2017 г.
3414 Б.Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии