Моя Батькiвщина

Моя Батьківщина - це місто,
В якому дитинство пройшло.
І спогади, наче намисто:
В нім мушлі, перлини та скло.

Моя Батьківщина - матуся
І батько, що вивів в життя,
І теплі долоні бабусі...
Незгасні до них почуття.

Моя Батьківщина - це друзі.
Такі, наче справжня рідня,
Що поруч і в щасті, і в тузі.
Про них мої думки щодня.

Мій син - це моя Батьківщина,
Турбота і радість моя,
Свідома і чесна людина -
Ним завжди пишатимусь я!

Моя Батьківщина - коханий,
Для мене найкращий за всіх.
Надійний, розумний, бажаний...
Наш всесвіт - один на двоїх.

А ще Батьківщина - це віра
У світле й щасливе життя:
Цікаве, заможне і щире
Для гідних людей майбуття!


Рецензии