Кра на сн в

Приємна втомленість… вже очі закриває,
У світ солодких снів уносить мрія.
Там дивні речі свідомість зустрічає,
Там подорож в минуле душу гріє.

Такого навідь в казках не почуєш,
Там інші правила і інше там буття.
Із щастям поруч… між зірками крокуєш
Нема де смерті,бо вічне там життя.

У тому світі можемо зустріти
Своїх батків,… котріх вже тут нема.
Майбутні розмовляти з тобою будуть діти,
Як схочеш буде літо ,а може і зима

Там подорож чекає за обрій ,до безкраю
І мовою там дивною звірі говорять.
Мелодії  чарівні Янголи заграють
І дива-дивні для людей творять.

Я гостював у краї тім ,..аж до самого ранку
І знову босим підлітком  бігав по росі.
Але  кіно скінчилося із півнем на світанку
Я там не залишився ,хоч як би  не просив.
Сосєдка О.Д.                22.01.2017р.


Рецензии