Кохання

1)Кохання, кохання,кохання- романтика, радість, бажання.
Велика любов та закохані очі,пристрасті,ревнощі,сльози дівочі.
І пісні лунають до ранку,а музика грає веселу струну.
І вперше серденько зазнає того,що не раз завітає.(2р)

2)Кохання,кохання, кохання-пірнаєш у вирій незнання.
І вдень,і вночі ти кохаєш. Й при милому часто зітхаєш.
А пісні лунають до ранку і зірки на небі всміхнуться тобі.
Й про те,що тебе він кохає-тобі соловей заспіває.(2р)

3)Кохання,кохання,кохання-романтика,радість,бажання.
Милуєшся лиш однією,яка з часом стане твоєю.
Та пісні лунають до ранку і ждеш,як повітря, зоряну весну.
Бо справжня любов-вона вічна й чекаєш її ти довічно.(2р)


Рецензии