Найрiднiшi слова

Рідна мова у ріднім домі...
Оживають слова чарівні;
На добраніч, будьте здорові,
Щастя вам, міцнійте у сні.
Рідна мова у рідній садибі...
Що не слово, - то дивина.
Засинає дитя у колибі,
Колисаночку мама співа.
- Люлі - люлі, спи ясне сонечко,
Баю - бай, очки закривай.
Люлі - люлі, спи чаєчко - донечко,
Всім на радість і втіху зростай.
Рідна мова у рідній оселі -
Це любов і добро у сім'ї,
Там завжди чути жарти веселі,
І лунають пісні голосні.


Рецензии