фенiкс

Нарешті злива змінилась сонцем,
І кожен подих , і кожен крок,
І кожен погляд - в моє віконце,
Та все ж , від страху сплету оберіг.
Відчаю більш не дозволити жити,
Відкидати минуле немов ковдру зрання,
Знову тебе припиняти любити
І вірити в те , що тебе більш нема.
Це ніби з криги знімати скоринку,
Ніби без верхнього перед дощем.
Я перетворююсь в білу хмаринку,
До щирого дому щирим ключем.
Що ж ,навіть смута не спинить мій запал,
навіть у темні й жорстокі часи,
ніби дитя,  видихаю повітря,
майже доросло сприймаючи дні,
від того напевно вони не гіркі.


Рецензии