Добро, ти стало сенсом Життя

Добро, ти стало сенсом Життя.
Не дай озлобитися Душею.
Прикрась течією  чистих думок
невгамовну жалість до себе.
В Житті дорога кожна  мить.
Людина, як піщинка мала
в нескінченності Буття.


Рецензии