Рiздво в Карпатах

Казкова краса зустріла мене в Карпатах чудових,далеких.
Як наречені,у білім вбранні,стояли величні смереки.
І сонце яскраво світило з небес в Яремче,та Буковелі,
а люди ,що поруч зі мною були,щасливі і дуже веселі.
Сніг стелився під ногами білий,та пухнастий.
Все навкруги було вкрито інієм сріблястим.
Неймовірна та краса нас зачарувала. 
Наче матінка-природа Різдво святкувала.
На майдані,коло церкви,нас було багато.
Всі в святковому вбранні і в душах наших Свято.
ІСУС НАРОДИВСЯ - СЛАВІМО ЙОГО  довколо вітання лунали.
Під музику скрипалів гуцули колядки співали,а в руках
у кожного барки "танцювали",наче разом з гуцулами свято відзначали.
Дивовижні краєвиди,бані храмів золоті,
в кожному дворі ялинка і вогників мерехтінь.
Мчать нас коні понад річкою,скованою льодами.
Завірюха,заметіль і дитинство з нами.
Завітайте,друзі,на Різдво в Карпати,подаруйте собі це ЧАРІВНЕ СВЯТО !

Барка - маленька гуцульська сокира з довгим топорищем.
Баня - купол,сферична криша.

         Київ - Верховина - Яремче - Буковель. 2017 рік.


Рецензии
Вибачте, замість рецензії порада - заголовок приймає латинську "і" з англійського шрифту.

Иван Иванченко 2   14.10.2019 20:56     Заявить о нарушении
Дякую Вам за пораду і що завітали на мою сторінку.З повагою до Вас,Раіса.

Мабате   14.10.2019 21:11   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.