Тебе расквасят морду счас ладком ш,

Раз ты а нічево ні да Мышов

Когда уж нету мочі нічево,
Нас развлекают Надькі да Танёк:
А вот тібе есцо адно йійцо ж!
А ты найды ёго ф сібя, дружок.

На сценке я павесіл еша фот.
І нем на ніх а ні тібе ж багов.
Но вот ешо фільмок какой світлов!
А ты шо думаф гонды – нэт Біжков?

Ах, песняры! Таланты, ты пастой!
Ось палюбуйСі-к шчэ на во красотк.
І вынужден затратыты часок,
А то і с пару ж на ружов дамокл:

Я шас вас гонды шлёпну за прастой!
А ну полытымо дэ там пад ёлк!
А то мні Дід Морозко тут найшовсь.
Снігурочка ж ля вам во шлэ цвыток.

Пріятно знаты, шо і ты асёл
Сярод ужо ізвесных нам малпоф.

...ну, вот взгляні но: Нінка ждэ гурок.
А ты чего-то а ні до воротц


Рецензии