Бо

Блукати кривими вуличками
Містечка забутого Богом
Нездзійснима зараз розкіш
Бо
Ніколи не дізнаэшся достоту
Хто тебе там зустріне
Куди тебе виведе тінь
Бо
Інколи й тіні зникають
А потім, за тінями, люди
А раптом ти зникнеш сам?
Бо
Зникнути раптом – кайфово
Щоб видгадати таэмницю
Про свій недоречний відхід
Розкіш
Крокувати
Кривими
Бо.

Пераклала на украінскую Яна Лілл.


Рецензии