Героям Давоса

Героям  Давоса

В  Європі  є  герої справжні
Самовідречені,  відважні.
І  люди теж вони хороші:
Борці  за правду – не за гроші!

Не поскупились своїм часом
За  правду  виступили разом
Засилля проти тиранії,
Вказали прямо: хто – злодії!

Де ж ті  герої – якщо спросять?
Герої  ті  живуть  в  Давосі!
Сучасні  наші то герої,
Борці за мир й права! Без зброї!

                01.15р


Рецензии