Геноцид. продолжение

Нас  підбадьорює  Росія
І  в нас не згасла ще надія:
Що ті припиняться події,
Та  повернуться мирні мрії.
Росія братня все зуміє!
Та політичним шляхом діє,
І  не втручається  в війну,
Щоб  не погіршити біду…

Та є  в Росії  засіб  мирний,
До того ж досить ефективний:
Враз перекрити газ Європі,
Хоч день посиділи щоб в ….
Без газу. світла і  води,
А не всміхалися з біди!
Газ не гуманно закривати?
Гуманно тож братів вбивати?

Натисли щоб на Вищу Раду
З Донбасу  зняти ту преграду!
Поки не відведуть з Донбасу
Війська свої,  до того  часу
Європі  не давати  газу!
Питання  вирішили б зразу:
Примусили Верховну Раду
З Донбасу зняти всю блокаду!
                15.01.15р..


Рецензии