Амру гьабе рак! алъе

Х!арщулъе бортани т!егь
Т!олгояца мерхьуна
Берцинлъиги лъик!лъиги
Лъидаго бихьуларо.

Бекани ц!орол т!аг!ел
Г!адамас босуларо
Г!ада дун хвелилан
Хивал буго дир рек!ел.

Щиб ишалда вугесги
Амру гьабе рак!алъе
Дир коч!ол сасалъукье
Къварилъизе кколаро.

Г!оркьилазул харбие
Чанги ясал чучана
Чияца квер хъвалелде
Кин дихъ валагьуларев.

Г!адамазул мац!ица
Меседилги нур суна
Дидехун кьурун вусса
Кьенсер берцинав гьудул.

Щиб ишалда вугесги
Амру гьабе рак!алъе
Дир коч!ол сасалъукье
Къварилъизе кколаро.


Рецензии