така робота

Правдою осінь, плачучи в снах
Розповідала тиху повість,
Про героїв на берегах,
Про звитягу та їх совість.

Я відкрию для себе надію,
Відгукуючись у снах
І прокинутись не посмію,
Бо сон завжди буде в думках.

Безжально постріли гармат лунають,
Із гуркотом поміж віки,
Та долу воїни лягають,
І не заплющивши повік.

І рани в серці від утрати,
І горе в їх сльозах,
Коли над гробом плаче мати,
Її герой весь у вінках.


Рецензии