Я-карпусь

Я  ПИШУ   ВІРШІ   ПРО    УКРАЇНУ,
ПРО ЧЕРКАСЬКИЙ СВІЙ КВІТУЧИЙ КРАЙ,
І   ПРО РІДНУ   МОВУ    СОЛОВ'ЇНУ
ПРО ЛІСИ,ПОЛЯ  Й  ЗЕЛЕНИЙ    ГАЙ.

Я ХОЧУ,ЩОБ РЯДКИ МОЇХ ВІРШІВ
ПРОНИКЛИ ШАНУВАЛЬНИКАМ У ДУШУ,
ДОБРА І ПРАВДИ ЗАЛИШИВШИ СЛІД,
ДЛЯ ЦЬОГО ВАМ ВІРШІ ПИСАТИ МУШУ.

ВЖЕ МОЖЕ,ЯК КОЛИСЬ МЕНЕ НЕ БУДЕ,
ЦЕЙ ВІРШ СУДИТЬ ПРО СКЛАДНІСТЬ НЕ БЕРУСЬ
ЩЕ КРАЩЕ - ХАЙ ЙОГО ОЦІНЯТЬ  ЛЮДИ,
БО НАПИСАВ ЦЕЙ ВІРШ- САШКО  КАРПУСЬ.


Рецензии