Постояльцi

Постояльці
Цієї космічної машини
Помічені в чорному пияцтві
У стані глибокої зневіри
 
Машина між тим несеться на шаленій швидкості
Надвузькою щілиною між простором та часом
Відриває від наших тіл від наших сердець шматки
Заміщаючи порожнечу мертвим м'ясом
 
=======================================
 
Постояльцы 
Этого межзвёздного корабля
Замечены в частом пьянстве
В состоянии уныния
 
Корабль меж тем несется на бешеной скорости
Сверхузкой расщелиной между временем и пространством
Отрывая от наших тел наших сердец куски
Замещая пустоту мёртвым мясом


Рецензии