Водяне йеретиканство

Водяне єретиканство

Господнє хрещення – це міф,
хоча й тисячолітній;
його не знав сармат і скіф,
чи половець самітній.

Ми пам‘ятаєм чудака,
що все махав руками,
феномен мага Чумака –
заряд води банками.

Цілющі якості води
у кожен день незмінні,
то все придумали жиди
про цінності нетлінні.

Не довели б нас до біди
оті христини слова,
нема різниці для води –
йорданська чи дніпрова.

Тоді чому ж уперто ми
щоразу ще спросонку,
в морози посеред зими
шугаем в ополонку?!

Моя позиція тверда,
омита древнім хистом –
очистить душу не вода,
бажання бути чистим.

19.01.2017


Рецензии