Об одном выпускнике школы-интерната

        Ігор Кучеров – наш випускник

Всі бачили в музеї супутники, ракети,
Метелика із пляшки, чудовий перископ.
Усі ці експонати зробив колишній учень,
Що майстер на всі руки, відомий Ігор Кучеров.
Розповімо про нього, усі ви знали щоб.
Він дев’ять років в школі учився дуже добре
І спортом він займався, співав і танцював.
товариш був хороший і серце мав хоробре.
Розумний був, кмітливий, ні трохи не лінивий,
У вільний час охоче моделі майстрував.
Коли закінчив школу, у технікумі вчився
І закінчив магістром ще інститут зв’язку.
Не полишив він танців і тренером працює.
Тепер його вже учні кружляють у танку.
Такими, як наш Ігор, пишаємось по праву,
Бо виросли і стали хорошими людьми.
Вони для інтернату здобули добру славу.
На нього бути схожими бажаємо і ми!


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.