Хрещенське

Ми прийшли із кумом вдвох.
Я у Псел пірнав мов лох.
Перший і останній раз
Показати друзям клас.
Дав я куму аппарата,
Наказав йому знімати.
Кум, зараза, не знімав,
Бо на дівок заглядав.
Як тепер без триста грамів
Звітувати в Інстаграмі?
Не пробачу, не прощу
я його перехрещу.
Чим і як, то інша справа.
Ні..х.. чого собі забава.


Рецензии