До поки... укра нська

До поки падаючи піднімався
До поки присідаючи вставав
До поки на ковіньку не спирався
До поки без протезів малював

До тих пір дні народжень рахував я
Бо бачив в них свій надзвичайний зміст
До поки до хребта світ дивував я
Перелетів через хребтовий зріз

І от тепер коли з нього спускаюсь
І вже не бачу де застигла вись
Я днів народжень з тугою зрікаюсь
Бо вибрав їх ліміти там колись

І йду на дзвін...І лебединна пісня
Все голосніш відчутня в кожнім дні
І я з відломків "до" складаюсь в "після"
І самовіднімаюсь як в ві сні


Рецензии