Вiтри злii в полi вiють

Вітри злії в полі віють,
Віють, повивають.
Білим снігом, білим снігом
Землю засівають.

Ой, чому ж такеє стало
Що немає світу.
Небо темне і холодне
Та нема привіту.

Ой, немає, та й немає
Поряд і зі мною
Світлій душі я не знаю,
З мною молодою.

Ой, нікого, тай нікого
Я і не зустріла
До мене ніхто не має
Ніякого діла.

Що ж то буде, що ж то буде
Що ж то воно стане,
Як для мене молодої
Горенько настане.

Вітри злії в полі віють,
Віють, повивають.
Білим снігом, білим снігом
Землю засівають.


Рецензии
Все-таки, какой певучий украинский язык. Прямо мелодия слышна!
Спасибо!
С уважением,
Елена.

Лена Сенина   06.07.2020 21:54     Заявить о нарушении
Не зря на украинском языке столько песен.
Спасибо за внимание.
Евгений.

Евгений Рослик   07.07.2020 05:50   Заявить о нарушении