Живи сьогоднi!

Пустують лавочки у парку,
Пустують душі у людей.
Але ми віримо, що завтра
Прийде той день, сповна ідей.
Усі з усім у всьому згодні,
Сердець запалюючи ватру,
Твори своє життя сьогодні,
Не відкладаючи на завтра!


Рецензии