Нощна разходка

В съблазнителните гънки на копринената кожа
криеш нежните си непорочни тайни.
Не бих могъл в мечтите си да предположа,
че ще се докосна някога до формите омайни...

Полепналата скреж по чувствата ти ще изтърся
с танца си, разпален от горещите целувки.
Пълзят по тялото ти ласкавите пръсти
и се стараят милиметърче да не пропуснат...

17.01.2017 г.
3407 Б.Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии