З тобою

Зимове марево. Сніги
Знайомі до оскомин.
Але з тобою до снаги
Угледіти казкове.

Лише з тобою інший світ
Засяє радо в звичнім,
Як цей снігур між срібних віт
І кучугур величних.

А білочка вогнем рудим
У чар метнеться й зникне –
І марева-туману дим
Аж до сердець проникне.

Довірливо обніме нас,
Хлюпне казкові ліки,
Щоб стали наші імена
Поєднані навіки.
15.01.2017.


Рецензии