Мадам Iсторiя

Час вічний...
Спочатку, ми -  люди
Потім, вже -  нації…
Час вічний…
Змінюються, лише декорації…
Для тих, хто живе сьогодні
Було «вчора» і, можливо
Буде «завтра»…
З минулим завжди так: метаморфози...
І, вже, з’явилася на світ, мадам Історія
Покремсана, політичними хірургами
Та, наспіх зашита, білими нитками
Спотворена, до невпізнання
У кожного народу, своя...
17.01.2017 р.


Рецензии