Знаю свiтло несе

Знаю світло несе

Знаю світло несе
За собою надію,
Але в темряві змій,
Ями риє глибокі.

І не кожен із ями
Може дух врятувати,
Жалить люто і в'ється,
Над губою потвора.

Тільки світла душа,
Прямує на небо,
А розбите крило,
Не лікує безодня.

Холод стіни несуть,
Де не чути усмішок,
Де нахмурені брови,
І жорстока журба.

Загубитися легко,
Якщо в серці ненависть,
Прокидається тіло,
А блукає душа.


Рецензии