Гетеросексуалист Агата Кристи пер

Гетеросексуалист пер.
"Агата Кристи"

Ніби гірке це зілля
Ніби вигадлива ця поза,
Під шум хмільних ідей
Мрія прийшла про неї,
Ніби троянда під наркозом.

Так, я люблю. Так  кохаю.
Про це й пісні співаю
Cпівати не треба по iншому:
Заспіваємо про інше по другому.
А я люблю, та  кохаю.

І втриматися не можу.
Я оптиміст, я оптиміст,
Я гетеросексуаліст.

Мене відводить в темряву
Найщасливіша меланхолія
і нехай важкий батіг
Втоми спiвати я не встиг
її пошарпане це ім'я


Рецензии