На сайтi поети й поетки

Ця нічка така ласкава,
Місяць та зорі-монетки.
Шматок шоколаду й кава,
На сайті поети й поетки...

Рожеві та сині чати,-
Сторіночка в кожного є...
Не хочуть поети спати,
І кожен щось пише своє.

До ранку кипить робота,
Все нові і нові вірші!
Відкриті у клуб "ворота"
Бо все що тут є - від душі!
16 01 2017 р
Вікторія Р


Рецензии