17, 01, 2017

то беларускі глобус нейкі... Наверсе тут Дразды, а мы ўнутры...маленькія ...як тыя мурашы . Прыйшлі на гэты свет , сыйшлі з яго ...А глобус дАлей верціцца. Так нецікава мне...Абрэзаць лейцы трэба неяк ...


Рецензии