о-дд

ййа ЛУЧшшей - не найДУ..
 и БОльшШева 
           ..нне ДАмм ,
 a__ддНАкa ,
             Во__(т)-сскаЛь_ьЖУуу
   у  БЕ___ррега 
                и -КА__м_мммня__..

 с_СЛуЧИ__cс_сТай_ю вва-ллЛНО___!й__ ,

   што ГО__нни_ШЬшь
                па_пяТАмм ммне....,
каTO___рppуйю_
               пи-ССКУуу
  нна_СЕ___рр(р)це
             - ппала_жуууу



/дихТАнт фонопиСАнийя/


Рецензии