Я хочу тебе бачити чути

Я хочу тебе бачити і чути,
Хочу зостатись назавжди,
Хочу щоб кохала мене вічно,
Була поряд, вірила мені.

А я взамін буду тебе любити,
Доводити тобі, що ти одна.
Одна яка мені потрібна.
Єдина, неповторна, чарівна.

Я хочу щоб було у нас все добре.
І щоб ми були разом хоть би що.
І в радість, і в скрутну годину
Не кину тебе нізащо!

Я думаю про наші ті минулі:
Години, і хвилини, і роки.
Як було добре нам разом з тобою.
А зараз я сиджу і пишу ці рядки.


Рецензии