Яше Беспардонникову рецензия

Two former friends. by Spoof Prankster
Яше Беспардонникову рецензия
 

Two former friends once met by chance
And they felt younger at a glance.
-Why not to raise a glass or two
Like yeas ago we used to do?

-No, all we had we now lack.
We cannot make the past come back.
***
Два одноклассника при встрече
Решили молодость повспоминать.
-*А не пойти ли недалече
Граммулькой дружбу закреплять?*
-*НЕТ,друже, другой сегодня путь.
Граммулькой прошлого нам не вернуть...*


Рецензии