Попередження Пародiя

Не заблудись у почутті і слові,
Залізно стисни душу в глибині,
Не зізнавайся жінці у любові,
Їй байдуже, чи любиш ти, чи ні.
          (Із збірки М.Шевченка
            „Молитва для двох”)



Залізно не стискайте свою душу,
Бо можна непомітно придушити.
А ще її не їжте, немов грушу,
Бо без душі, повірте, важко жити.

Не зізнавайтесь жінці у любові.
Якщо не в змозі подолать бажання,
Знайдіть момент у лісі чи діброві
Вручити їй букет свого кохання.

Але це вам не просто шури-мури.
А знак того – кохаєте чи ні.
І знайте:  від такої «процедури»
Зароджуються діти в «глибині»...


Рецензии