Цифер гъиляй, цавай гъетер аквазмач

Цифер гъиляй, цавай гъетер аквазмач,
К1вале кисна , я ван, ахвар амазмач.
Зи рик1 квахьна, вилериз экв ахквазмач.
Вучрай гила, куьне лагь заз, я эллер!

Дагъларавай, векь кьурана кьец1ил я,
Чанда авай гафар квахьна, кьезил я.
Муьгьуьббатди кана зун лап , сефил я.
Вучрай гила, куьне лагь заз, я эллер!

Ава гила, квахьна мецен ширинвал,
Амач гьуьрмет, к1анивилин деринвал.
Фикир гузва, к1ани рек1ин серинвал.
Вучрай гила куьне лагь заз, я эллер!

Ик1а уьмуьр фена гила акъатда,
Чанда авай аманат руьгь аватда.
Беден ц1(у)раз, лап кьурана агатда,
Рахуникай мад дад амач , я эллер!


Рецензии
Прекрасно Назила!Удачи!

Магомед Мирзоев Мирзой   17.01.2017 19:04     Заявить о нарушении
Мирзой! Спасибо большое! )

Назиль Махмуд 76   17.01.2017 21:32   Заявить о нарушении