Тобi, вчителю, присвячу ться

               
                Привіт,мої друзі,я вас  попрошу
                За вкраїнське боріться завзято
                В мене друзів багато,та тут скучно-скажу
                Я вас полюбив,як   ваш тато.

                Тримайтеся,хлопці,з нами Бог милостивий
                Якщо провинив,то пробачте,молю
                Та,повірте мені,що я нині щасливий
                В небесах я сьогодні на варті стою.

                Ми вклоняємось  вчителю,нині в цю мить
                Що був до останнього,вчителю,з нами
                За те,що навчив нас  спортивне любить
                Такими гордимось іменами.
               
                Чуєш,заплаканий спів солов’я
                Та й небо заплакало в українській родині
                Сьогодні зібралась волейбольна сім'я
                Щоб вклонитись тобі.Чуєш,нині !

                Молодий ти ще був,як міг всіх любив
                За спортивне боровсь,перемогу
                Ніколи,ти вчителю,нам не хамив
                За все це ми дякуєм Богу.

                Засяяло сонце в українській родині
                Ти навчив  нас  дружити  зі спортом  тоді
                Тобі  поклоняємось,вчителю,нині
                Нас багато сьогодні,ми всі молоді.

                Я знаю,я знаю,любі друзі мої,
                Та я вже на варту ступаю
                Нехай переможе   сильніший  в селі
                Тебе полюбив я мій краю. 
               
                14.01.2017р.
                В.І.Олійник.
               


Рецензии
Владимир!
Здравствуйте!

Очень интересно читать Ваши произведения
на Вашем родном языке!
Любовь к родному краю с его природой, благородным учителем,
красивой верной дружбой и спортом - настоящая жизнь
настоящего мужчины и поэта!

С уважением к Вам и глубокой симпатией,
моими искренними наилучшими пожеланиями - Д.

Дарья Михаиловна Майская   23.01.2017 23:58     Заявить о нарушении