***

З тобою  близькі ми по духу і по крові:
Ми  народились в одному  краю,
Одна земля  нас пестила  в  любові
У тому неповторному раю.
      Трунком  п'янким  манили  нас  отави,
      Стиглі жита  на  нивах  золотих.
      Річка одна  нас ніжно колихала
      На  хвилях   тих, від  неба  голубих.
Бузки для  нас  весною  розцвітали,
Жасмину  аромат  лишав нас  сну.
Супутниками небо нас вітало
І  зорями манило  вдалину.
      Круча одна нам  далі відкривала,
      Одні співали й слухали  пісні.
      І солов'ї за річкою  тріщали
      В ті  ночі неповторні весняні.
На  одних  луках  босоніж  бродили,
Із  ніжних  трав  збиваючи росу.
Там  юність ми  назавжди залишили,
Вливши  її  у  вічну ту  красу.
      Там  наші  стежки скрізь переплітались.
      На  них  ми  розминутись не  могли.
      Там  мріяли, росли  і  сподівались.
      Там  ми  щасливі, як ніде, були.
Не так  все  сталось, як  тоді  гадалось:
Нас  інші приголубили краї.
Але навіки в пам'яті лишились
І ті бузки,і наші солов'ї.    
       
               


Рецензии
А память хранит дорогие моменты нашего прошлого !
Спасибо ! Замечательно написано , легко читается !
Вдохновения , успехов и радости. !
Обнимаю теплом души .💝💋💋💋

Елена Козырь   15.01.2017 22:06     Заявить о нарушении