Бяхетляре тулы булсын!

Хяйдар абый малайлары
Барысыда булдыклы!
Донья котя беля алар.
Торалар жирдя ныклы.

Бу матур пар алларында
Ята комеш кашыклар.
Куреп торам, алар куптян
Берберсеня гашыйклар!

Айголедя Альhам кебек
Оста диляр hяр эштя.
Але булса кызлар кебек!
Але булса фярештя!

Мин аларны кюреп калсам,
Нур тошя юлларыма...
Тагын нярся остим икян
Язылган юлларыма?

Бяхетляре тулы булсын!
Тямле булсын ашлары!
hярвакытта янып торсын
Сою чакаташлары!

         31.12.2016 г.
         14.01.2017 г.


Пусть их счастье будет полным!

Сыновья дяди Хайдара
Предприимчивы все.
Проживают жизнь с умом,
И крепко стоят на земле.

Перед этой красивой парой
Лежат серебряные ложки.
Вижу, они с давних пор
Друг в друга влюблены.

Айгуль тоже, как Альхам,
Мастерица в своём деле.
До сих пор как красна девица!
И ангел тоже - до сих пор!:-)

Стоит встретить их мне ненароком
Путь мой становится светлей...
Что же мне ещё добавить
К этим написанным строчкам?

Пусть их счастье будет полным!
А пища их - всегда вкусна!
Пусть пышут жаром в час любой
Кремниевые камни их любви.


Рецензии
Бәхетләре тулы булсын!

Хәйдәр абый малайлары
Барысыда булдыклы!
Донья көтә белә алар.
Торалар җирдә ныклы.

Бу матур пар алларында
Ята көмеш кашыклар.
Куреп торам, алар куптән
Берберсенә гашыйклар!

Айгөледә Әльhәм кебек
Оста диләр hәр эштә.
Әле булса кызлар кебек!
Әле булса фәрештә!

Мин аларны күреп калсам,
Нур төшә юлларыма...
Тагын нәрсә өстим икән
Язылган юлларыма?

Бәхетләре тулы булсын!
Тәмле булсын ашлары!
Һәрвакытта янып торсын
Сөю чакаташлары!

31.12.2016 г.
14.01.2017 г.

Зиннур Хуснутдинов -Водолей   14.01.2017 19:45     Заявить о нарушении