А я без тебе не можу

1)О,юність,де ти поділась?-Лиш пригадаю тебе.
Неначе мені наснилась:змінила зрілість мене.
Коли була я дівчиськом,то мала довгу косу.
Й кохав мене ти хлопчиськом,як трави люблять росу.
                Приспів
А я без тебе не можу,любове і пристрість моя.
Кохати мене тебе не прошу,бо друга твого дружина я.
Коли мене приголубив,тоді згадаю вночі.
Якщо за мною любий тужив,його відчую я немочі.
А розум мені говорить:не можна так,бо це гріх.
В той час серденько мені радить не залишати тебе поспіх.
             

2)Як було нам вісімнадцять,пішов до армії ти.
Й роки швиденько літять та мають пам`ять листи,
Які тобі надсилала,єдиному,милому.
З тобою бо щастя зазнала,в далекім минулому.
                Приспів
3)Мені прийшла похоронка та я чекала тебе.
Була надії іскринка,гадала що обмине
Мене це горе пекуче та  не залишусь одна.
І відчуття неминуче-скінчилася наша весна.
                Приспів
4)З того часу все минуло і тебе втратила я.
Двадцяти літ як не було та вже у мене сім`я.
Коли подружка єдина сказала,що ти живий.
І що у вас є родина- й ти з нею щасливий.
                Приспів
 


Рецензии