Зi старим Новим роком!

І знов приходить рік Новий –
Вже по старому стилю,
І всіх вітає сніговій
Своєю заметіллю.

І пада чистий білий сніг
На грона калинові…
Тож будьмо нині і весь рік
Щасливі і здорові!


Рецензии