Бырэмо сырчык да й мажм на хлибчыц

А шо шэ нада туткы каль Бродницы

Снылося Бонди, шо вин здоровый.
И навыть, гой, да мусульманцы ву дырк!
А сино сохнэ и ждэ но, коб зык
Хоть одозвався да на вэсь Сухый Бир.

От мы й в Сашковску ш. И гнэм вжэ шося.
А у палацовы прыслугы й коты.
И 20 гоздзий загнамшыс в дошку,
Соби прыспивваючы ходым у дым.

Так добрый вэчор. Так шчодрый вэчир.
Бо мы и зном тут во быз грыпы ш сыдым.
И по хахляцкым каналам сэрцэ
Оно и садымо: с3леють жонкы ж.

Тэвэ в нас новшэ за всэ, шо ёсць дэ.
А белорусы но по шайбы гы-гыть.
И розмыкайим улад воротца.
А ны намэрзлы ныякыйи свынынц.

Устамшыс в 8, жынэм но водку сь.
Ну, дрэмлэ Коця во и заркы, дывы.
Бо ж нам дороржкы зробылы лёхмы.
И навыть торфу наносылы з дровитнь.

Мы топым тольлё. А шо пынёк той!
Мы на лучынцы чы топылы Кози.
И зарэ гондэ в рыловскых мордый
Иды шэ вытоп, дружэ, во в варымни.

И виснуть сопли но на гусовы:
Ганейим сик соби во по бороди


Рецензии