Зима

Стоїть засніжена зима.
Давно вже не було такої!
У незворушному спокої
Примерзла ніч біля вікна.
Ні пішоходів, ні машин…
Лиш сніг, неначе скатертина,
Вкриває вулиці невпинно,
І зупиняє часу плин…


Рецензии