Два пальц1

Зайшов священник до буфету
і два пальці підніма
буфетниця не зрозуміла
бо хрестилася трьома.
Ти Раба Божа не розумна
слова не гарнії речеш
возьми горілки по сто двічі
в одну посудину наллеш.


Рецензии