Э-э-э-х, бу язмышлар!

                Х.Ф.Р.
Кердем буген балдызга -
«Чай” эчтек икяуляшеп.
Ул да апасы кебек
Ай елгасы миляше.

Сойгянем иртя ките,
Дарусыз йоклый алмыйм.
Балдызны куреп кайтсам,
Суткасыз уяналмыйм!

Мине гафу итяр микян
«Даруымнын» апасы?
Жавап юк. Алля тагын
Балдызны уятасы?!...
***
Меня шундый хыялый
Жизнян, синен,, балдызым...
«Классташлар» сайытында
Yтте тонем, ялгызым.*

Э-э-э-х, бу язмышлар,
Безнен, белян ни эшли!?
Бер берсен яратканнар
Жирдя бик еш килешми.

2017 елны; 12 гыйнуары. 08 с. 48 минут.

Подстрочник автора:

Зашёл сегодня к свояченице.
«Чайку» с нею выпили.
Она, как и её сестра,
Рябинка реки Ай,

Любимая ушла рано   (то есть умерла)
Без снотворного не могу заснуть (с тех пор)
Как побуду у свояченицы,,
Сутки не могу проснуться!

Не знаю, простит ли меня
Сестра моего «лекарства»?
Ответа нет. Пора мне, видимо,
Будить свояченицу снова!...
             ***
Вот такой вот фантазёр
Зять твой, свояченица моя...
На сайте Одноклассников
Ночь провёл я, моя одинокая. (Свояченица тоже одинока)

Э-э-эх, эти судбы,
Что же делают они с нами?
Часто, любящие друг-друга,
Не могут между собою договориться.(Никак не могут сойтись)


Рецензии
Э-э-эх, бу язмышлар!
Х.Ф.Р.
Кердем бүген балдызга -
«Чәй” эчтек икәүләшеп.
Ул да апасы кебек
Ай елгасы миләше.

Сөйгәнем иртә ките,
Дарусыз йоклый алмыйм.
Балдызны күреп кайтсам,
Суткасыз уяналмыйм!

Мине гафү итәр микән
«Даруымнын» апасы?
Җавап юк. Әллә тагын
Балдызны уятасы?!...
***
Менә шундый хыялый
Җизнәң синең, балдызым...
«Классташлар» сайытында
Yтте төнем, ялгызым.*

Э-э-эх, бу язмышлар,
Безнең белән ни эшли!?
Бер берсен яратканнар
Җирдә бик еш килешми.

2017 елның 12 гыйнуары. 08 с. 48 минут.

Зиннур Хуснутдинов -Водолей   13.01.2017 00:08     Заявить о нарушении