Нехай тобi насниться навеснi...

Нехай тобi насниться навеснi
Моя любов, прихована до болю,
Нехай колись у тiм чарiвнiм снi
Побачиш ти мене поряд з собою,

I не забудеш пiсля цього вiк
Моєї тихої i  теплої долонi...
Недоцiлую я очей твоiх,
Не намилуюсь увi cнi тобою...


Рецензии