Бажання едине

Бажання єдине

Загадаю бажання єдине,
Долю гарну для свого, сина...
Щоб біда оминала поріг,-
Та, Всевишній, завжди беріг!

Та, як буде в чужій стороні,
Щоб не сталось дзвонив мені...
Не цурався рідні та хати,-
Щоб любив, та умів кохати!

Щоб, Вкраїну, свою цінував,
По якій хлопченям мандрував...
Небеса наді мною сині,-
У молитві святій я нині...
13 01 2017 р
Вікторія Р


Рецензии