Щоб захист мали

Я лада, а він лель! Таке кохання!..
Хай буде воно з нами все життя!
До Тебе, Отче, всі мої благання,
Щоб мали у Тобі ми укриття!

Так хороше, коли ми поряд (справді!).
Такі слова!.. Їх слухала б щодня!
Мені не треба золота, смарагдів,
Була б над нами лиш Твоя броня,

Щоб захист мали! – Таточко, благаю!
Ми ж бо Твої, Ти бачиш нас, серця,
До  тебе руки завжди простягаю,
Дай бути поряд з любим до кінця!..
                13.01.2017


Рецензии