Трохи iронiчно

Веселий світ махнув на нас рукою –
Не стало світла, згасли маяки…
А все ж були щасливі ми з тобою,
Коли в одне спліталися думки.

Фарбує осінь в безнадію обрій
І виселяє з пам’яті весну…
А був же в нас, був спільний кровообіг
Й ми відкидали тінь на двох одну.

У пустоті твою шукаю руку
І п’ю густий, як молоко, туман…
Лишився не підписаним до друку
Наш несанкціонований роман.


Рецензии
Дуже сподобалась Ваша, Наталю, поезiя. На сайтi так багато нiкудишнього, що коли зустрiнеш справжнi та якiснi поетичнi твори, то дихаеш ними, як чистим повiтрям.

Валентина Степанишина   13.01.2017 22:39     Заявить о нарушении